Pirátský newsletter - Liberecký kraj: Piroběžky a rozpravy na fóru ohledně rozpočtu a komunálních voleb (zpět)

Milé pirátky, piráti a příznivci.
Jelikož jde o mimořádný newsletter, na konci tentokrát vtípek nehledejte a počkejte si standartní newsletter počátkem února :).

Piroběžky 2022 aneb "Na běžkách okolo Štěpánky"

Zdar všem pirátským sportovcům a obzvláště běžkařům !

V minulém newsletteru avizovali blížící se termín PIROBĚŽEK aneb zimní mini teambuilding "Na běžkách okolo Štěpánky". A už je to tu !

Kdy?
Sobota 29. 1. 2022 od cca 13 hodin.
Přijď se s námi sklouznout, projít, zasportovat, narazit si zadek a pobavit se trochu jinak, než on-line.

Kde?
Zastávka autobusu Kořenov, Příchovice, Motorest.
Sraz naproti přes silnici u půjčovny lyží K&P Skirental, zde si můžete on-line zajistit zápůjčku běžecké výbavy.

Doprava:
Nejlépe busem.
Odjezd v 11:33 z Tanvaldu Terminál, hned vedle vlakového nádraží. V tento čas sem mají příjezdy vlaky z Liberce (10:35) i Železného Brodu (11:00).
Nahoře na Motorestu je velmi omezená kapacita parkování. Nebo zaparkovat na Příchovicích (poplatek 50 Kč), naskočit pod lesem do stopy a sjet za námi k Motorestu.

Plán trasy:
Plánovaná trasa je Okolo Štěpánky. Časově počítejte se dvěma hodinami, kilometrů cca 9 a jediné co nás může limitovat je navrácení běžek do půjčovny do 17.00 hodin.

Co s sebou?
Běžeckou výbavu, teplé oblečení a hlavně dobrou náladu. V závěru trasy je možnost občerstvení u tří penzionů s možností vnitřního posezení či výdejními okénky.

Návrat do civilizace
V 16:30 a 17:30 odjíždí autobus směrem do Tanvaldu.

Neběžkuješ, ale chceš se také sklouznout a být svědkem našich velkolepých a jistě bezpádových sjezdů? Vem boby, sáňky a neváhej. Na louce pod rozhlednou je hojně využívaná trasa. Ve spodní části i s občertsvením a zázemím pro zmzlíky.

Předběžně počítám s těmi, kteří reagovali na fóru. Ostatní se mi závazně ozvěte, ať vím, koho a kde čekat. Běžkám zdar a v sobotu se na vás všechny moc těším!

 

Rozprava ohledně rozpočtu KS na rok 2022

Do středy 26. ledna probíhá na fóru rozprava o krajském rozpočtu na rok 2022.
Následně proběhne hlasování v termínu 29. - 30. ledna 2022.

 

Probíhající rozpravy na fóru

Věnujte prosím pozornost přípravám komunálních voleb a souvisejícím probíhajícím rozpravám na fóru. Díky za vaše komentáře a zapojení.

 

Děkujeme za pozornost a buďte zdrávi.
V případě jakýchkoliv dotazů a nejasností kontaktujte naši krajskou koordinátorku Hanku Černošovou, tel. +420 770 113 645, hana.cernosova@pirati.cz.